Doriti sa inchiriati o masina cu livrare-predare gratuita ?

Acum acest serviciu este posibil. Multe companii din tara au dezvoltat pe domeniul online servicii complete de inchirieri auto.
Completati formularele online de rezervare si va vor contacta (in majoritatea cazurilor via e-mail) pentru a va prezenta ofertele lor de rent a car.
 Introduceti in formular doar date corecte si complete. In caz contrar, majoritatea firmelor va vor solicita sa repetati trimiterea formularului.

Va atentionam ca de sarbatori si in perioadele de sezon (mai ales vara), este recomandat sa plasati o rezervare cu cat mai mult timp inainte pentru a putea fi onorata.
Piata firmelor de inchirieri masini este una dinamica, iar firmele de rent a car Bucuresti sunt cunoscute pentru ca tin pasul cu ea oferind clientilor un pachet complet de servicii de inchirieri masini in acord cu ultimele tendinte din domeniul rent a car, transfer aeroport, respectiv transport excursii.

Firmele care ofera masini de inchiriat ieftine in Bucuresti pentru persoane fizice sau juridice sunt prezente online cu o gama variata de oferte. Acestea  au inclus fara taxare in plus si livrarea/predarea masinii la domiciliul solicitat in conditiile in care aveti toate actele trimise firmei rent a car alese.
 Autoturismele pot fi inchiriate pentru deplasari turistice sau de afaceri in Romania sau oricare alte destinatii din Europa. Tarife de inchirieri masini sunt minime, si  trebuie sa le comparati periodic cu cele ale concurentei rent a car pentru a va garanta cele mai bune servicii de inchirieri Dacia Duster si cele mai mici preturi rent a car.
Procesul de rezervare a unei masini este foarte simplu. In doar cateva minute dupa completarea formularului de regula, veti primi un mesaj care contine toate informatiile de care aveti nevoie, si dupa caz eventual o confirmare a rezervarii.
 In anumite cazuri vi se va cere sa trimiteti o copie a permisului de conducere, pentru ca la data livrarii masinii, reprezentatii companiilor de inchirieri sa vina cu contractul direct.