Articol despre pescuit

“Departe de pescuitul „traditional”, pe care multi îl percep ca pe o forma de procurare a hranei sau ca pe un batrân plictisit ce fixeaza o pluta nemiscata, asteptând ore în sir sa traga pestele, pescuitul sportiv este un mod de viata, un mod extrem de eficient de relaxare.”
Deci glumeam.. desi, Denis a sugerat un articol despre acele cautari “cum sa agati un baiat?”, “cum sa agati o fata pe mess?” si altele de genul.
Intai marea mea nelamurire.. Ce e cu dorinta asta (in crestere) de a urma “retzete”? Cautam un model si il urmam pas cu pas. Dar asta nu implica originalitate, nu implica suflet, si nici macar minte. Oricine poate sa faca ce i se spune. Sau e mentalitatea oii in cautare de cioban? Si atunci unde e unicitatea pe care o trambitam atat? Nu exista drum prestabilit, inceteaza sa crezi ca altcineva poate sa aleaga in locul tau. Invata sa-ti asumi responsabilitatea pentru propria-ti realitate, chiar daca falsul consta in comoditate si e mai usor sa urmezi calea altcuiva, ca sa ai pe cine invinovati daca metoda esueaza. Jocul victimei e interesant, dar inutil. Alta data despre asta.
Jocurile seductiei..
Veti gasi zeci de articole despre cum, cat, cand cu o simpla cautare pe google sau prin reviste adolescentine. Si dupa doua pagini in care veti citi niste reguli de bun simt (adica nimic din ce nu stiati deja), in final vine fraza cu “dar fiecare situatie trebuie analizata individual”. Adica pana la urma ati ajuns de unde ati plecat.
Si singurul sfat viabil ramane: “fii tu” (”be yourself, coz life’s too short to be anyone else”).
Fiecare persoana reactioneaza diferit. Ce-mi place mie, s-ar putea sa nu-ti placa tie si asa mai departe. Nu poti sa stii ce se intampla, pana nu incerci.
Dar bineinteles, sunt acele.. generalitati.
Exemple (de bun simt):
Pentru baieti in ceea ce priveste fetele. (astept un baiat sa scrie pentru fete, in ceea ce priveste baietii)
Intai, aspectul fizic (sa crezi ca nu conteaza e la fel de superficial incat sa crezi ca e tot ce conteaza). Si aici, cel mai important e sa fii ingrijit. Acum, fara lac de unghii, rimel si alea alea. Ma refer la respectarea unor norme minime de igiena, sa te speli pe dinti, pe maini, pe fata : )), sa porti haine curate, calcate si asa mai departe. Nu cred ca e chiar o problema.
In al doilea rand, comportamentul. Aici bineinteles difera de la fata la fata. Dar majoritar, ne plac baietii politicosi, care ne alinta si-si petrec mult timp cu noi. De ce? Pentru ca avem nevoie de atentie : )))) Si 3/4 din noi, ne topim pentru un compliment sau o floare adusa o data pe an. Nu e nevoie de exagerari, o sa apreciem mai mult ceva mai rar, dar sincer. Si vom simti intotdeauna daca faceti ceva doar ca sa obtineti ceva. Instinct feminin : )))))) De altfel, majoritatea dintre noi, ne implicam emotional tare.. mai greu, dar si cand o facem. Nu inselati.. O sa va iertam, dar n-o sa uitam .. as spune niciodata, dar prefer sa ma abtin de la cuvantul asta.
In concluzie. Cum sa agati? Arunci momeala si astepti sa prinda pestele )) Mult succes.